auto service

We rekenen een hoge prijs voor onze diensten en verwachten dat al onze klanten blij zijn met hun auto's. We doen het omdat we willen dat ze volledig tevreden zijn met hun auto, niet alleen met een glanzend, schoon uiterlijk.

Prijzen variëren van $ 60,00 en hoger

Poolse/Poolse pakketten

 Autopoetsbedrijf Westland

(Kies de pakketten verstandig, zoals ze hieronder uitleggen) Pools/Poolse pakketten bestaan ​​uit twee of drie diensten, waardoor de totale kosten van het pakket iets minder dan $ 170,00 zijn. De diensten omvatten een eerste inspectie van het voertuig, evenals waxen en polijsten van de lak en het interieur van de auto.

De meeste mensen geloven dat autowas en -poets afzonderlijke functies zijn van de geautomatiseerde commerciële klokken (AC).

Dat zijn ze absoluut niet! Waxen en polijsten zijn beide een integraal onderdeel van de zorg en het onderhoud van elk gecoat onderdeel van een auto. De buitenkant van een voertuig wordt het hele jaar door blootgesteld aan de elementen en moet dienovereenkomstig worden behandeld.

De buitenkant van een voertuig bestaat uit blanke lak, verf, blanke lak, afdichtmiddel, hard water, olie, remstof, vuil en slijtage die allemaal vuil, oxidatie en ander schadelijk vocht in de suspensie vasthouden en uiteindelijk aanvreten. weg bij de blanke lak aan de buitenkant van het voertuig.

Net als het onderhoud van de motor van een auto, kan voertuigonderhoud door een mobiele autoservice, die gespecialiseerd is in alles wat met auto's te maken heeft, alleen worden uitgevoerd door een bekwame en opgeleide autoservicemedewerker die grondig is opgeleid in zowel het doel van het onderhoud als de apparatuur die nodig is om de taken uit te voeren.

Als u op zoek bent naar een goed opgeleide voertuigonderhoudstechnicus, vraag dan uw vrienden en familie om verwijzingen. Vraag binnen je eigen netwerk aan deze mensen waar ze heen gingen voor autoverzorging en welke spullen ze gebruikten om hun auto te onderhouden. Vraag binnen uw netwerk aan deze mensen wie ze nodig hebben voor reparaties en hoe vaak ze hun auto hebben laten onderhouden. Vraag binnen uw netwerk aan deze mensen of ze de afgelopen 3 maanden een onderhoudsbeurt hebben gehad. Als ze ja zeiden, hebben ze recentelijk hun auto laten onderhouden.

Polijsten is een integraal onderdeel van de verzorging van de buitenkant van een voertuig. Binnen drie maanden zal de blanke lak aan de buitenkant van de auto tot een klein poeder zijn verteerd. De autotechnicus weet automatisch dat als de blanke lak begint te slijten, de lak dof wordt en vervangen moet worden. Autowax en -poets vereisen slechts een beetje gemiddeld onderhoud, maar zullen een enorm verschil maken in het uiterlijk van de auto.

Overtollige zouten kunnen zich ophopen en de lak van de auto na verloop van tijd permanent beschadigen. Vaak wordt aangeraden om de auto minimaal twee keer per maand schoon te maken en het onderstel minimaal één keer per maand.

De buitenkant van het voertuig kan weersschade oplopen door zon- en zoutschade. Vervanging van de blanke lak van de bodemplaat voorkomt toekomstige deuken en deuken. Autowax en polijstmiddel zorgen ervoor dat het voertuig er jarenlang als nieuw uit blijft zien!

Een auto-onderhoudsdienst zal vaak bij een auto constateren dat een aantal noodzakelijke reparaties niet wordt overwogen op het moment dat ze plaatsvinden, en het voertuig zal schade aan de kofferbak en het interieur vertonen als gevolg van talrijke kuilen in de wegen of de gekartelde randen van de kofferbak wanneer je klapt het kofferbak reseaser compartiment.

Binnen een paar maanden heeft uw auto dringend een nieuwe set banden nodig. De looks van Sloss en Stockholsters zijn niet meer wat ze geweest zijn! Als je eindelijk een prijs voor banden hebt bedacht waar je blij mee bent, heb je jezelf een hoop geld bespaard. Veel winkels zullen banden toevoegen en de banden monteren tegen een lage meerprijs dan u zou verwachten. Ze installeren verschillende banden en lijnen om ervoor te zorgen dat het voertuig veilig is en de duurzaamheidstests doorstaat. Als de winkel een inspectie uitvoert om er zeker van te zijn dat de banden veilig zijn, vraag ze dan van tevoren naar eventuele gemak. Kwaliteiten als klantenservice, aandacht voor detail en efficiëntie zijn net zo belangrijk in een bandenwinkel.

Over het algemeen zou ik zeker aanraden om professionele bandenservice te zoeken als je problemen hebt met je banden. De professionele winkel kan substantiële reparaties en aanpassingen aan uw voertuig uitvoeren en kan de hele omruiling een stuk gemakkelijker voor u maken. De veiligheidsinspectie van Nassau raadt u ten zeerste aan om uw voertuig door een professional te laten nakijken en uw banden op het juiste moment te laten vervangen of nieuwe banden en wielen winterklaar te maken. Het is een goed idee om uw auto binnen te halen voordat de eerste sneeuw valt. In Nassau hebben we letterlijk een periode van twee tot drie weken waarin we onze winterbanden moeten ontvangen en vervangen. Dus, zoals u kunt zien, zijn er ook enkele dingen om over na te denken voor de bestuurder en voertuigeigenaar van uw auto! Het belangrijkste is het dagelijks volgen van herten en in tijden van verandering en met aINTUna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>